Støtt gruppa

Dugnader

Det er flere dugander av ulike slag gjennom året, og de fleste av disse organiseres av foreldrerådet. Dette kan f.eks være vasking av lokalet vårt, og kjøring av speiderne når vi samler inn pante-flasker. Det har også vanligvis vært en (frivillig) dugand med salg av spekemat-pakker på høsten.

I tillegg vil lederene i hver enhet ofte kalle inn foreldre til dugand etter turer – særlig der overnatting har vært i telt – for å være med å rydde utstyr og henge opp telt til tørk når de er tilbake på lokalet. Hvis alle trår til er dette en kort og grei dugand, og samtidig en fin anledning til å bli litt kjent med lederene som har vært på tur med ungene våre.

Foreldrerådet

Hvis du ønsker å gjøre en ekstra innsats for speidergruppa, men ikke har lyst til å være med som leder, anbefaler vi at du tar kontakt med Foreldrerådet. De er alltid på jakt etter flere foreldre som vil gjøre en ekstra innsats.

Grasrotandelen

Her kan du søke opp Charlottenlund speidergruppe og registrere Charlottenlund speidergruppe som din Grasrotandelmottager online. Du kan også skrive ut Strekkode som du kan ta med til tippekommisjonæren for å registrere. Strekkoden kan gjerne deles ut til andre som kan tenke seg å støtte gruppa gjennom Grasrotandelen. De fleste kommisjonærene finner frem hvis du sier fra at du vil ha Charlottenlund Speidergruppe på grasrotandelen.