Sommertur for Troppen

15 mai, 2024 av Astrid Kornberg Bjørke

Det blir ingen større leir i år, vi kan heller glede oss til landsleir sommeren 2025. Troppen skal i stedet ha en lengre sommertur, med padling fra Femunden til Røros.

Ny info 20.6 (også sendt på mail til påmeldte speidere):

Vi nærmer oss årets sommertur,  og ber derfor om at dere betaler inn egenandelen for turen til konto 4202.34.66710. Summen er 1000,- og dere merker innbetalingen med speiderens navn. Vi ber om at innbetalingen blir gjort før avreise på turen.
Ekstra info fra lederne for turen:
Det vil ikke bli padling 1 dag(lørdag). Noe bæring av kanoer må påregnes under turen.
Det kan være mulighet for å sitte på med noen ledere, Ta kontakt med Anders Glad (tlf 91897084) for å evt  avtale det.
Det går buss til Røros med buss videre til Synnervika. se
Husk også at egen tørrmat til hele turen må tas med av speiderne selv. Se også pakkeliste på nettsiden.
Eventuelt ny informasjon fram mot turen vil bli lagt til i kalenderen-oppføringen i troppens kalender, så følg også med der fram mot turen.  Dersom det er behov for å komme i kontakt med ledere under turen kan dette også gjøres på telefon til Anders Glad (tlf 91897084). Andre ledere som skal være med på turen er Nicola, Petter, Anders G, Anders B, Bjørn Olav og Simone.
***
Det blir avreise 29.6, og retur 3.7.  Vi padler fra Femunden, via tømmerrenna til Feragen og derfra til Røros. Så det blir oppmøte i Synnervika, google koordinater: https://maps.app.goo.gl/orD2NNT6x99FWh4e7, tid er enda ikke bestemt.
Henting på Røros, nøyaktig sted kommer. Turen går via Feragselva som endrer navn til Dalselva eller Flatelva (noen steder).

 

Vi ser på padlelengde per dag og muligheter for å legge overnatting til der hvor Statskog sine hytter ligger. Dvs tilgang til en utedo og bålplass, men vi sover i telt, og matlaging blir på primus.

Prisen på turen blir 1000kr pr deltager. Dette inkluderer felles middag hver dag, men vi ber alle ta med tørrmat til frokost og lunsj. Dette kan f.eks. være brød til begynnelsen av turen, og havregrøt-poser til siste del av turen. Det er ikke butikker i området, så denne ordningen vil gjøre at alle kan velge å ta med det de liker til frokost og lunsj.

Påmelding til Troppen på mail innen 10. juni.

 

(Bilde fra Wikimedia)